Menu

Konceptet social dining
I stedet for den traditionelle tallerkenservering, anrettes maden i portioner til 2 eller flere personer på én tallerken. Herfra skal maden deles - så man tager den anrettede portion på sin egen tallerken.

Der handler simpelthen om at dele maden og socialiserer sig gennem den.

Vi kan godt afslører - det er super hyggeligt!

Hverdagstilbud

Tirsdag, onsdag & torsdag

7 retter efter kokkens valg kr. 295

______________

8 retter efter kokkens valg kr. 435

12 retter efter kokkens valg kr. 535

Bestil bord

Specialmenuer eller allergener, vil vi meget gerne have besked om på forhånd.
På forhånd, tak!

Skulle der opstå ændringer i bordreservationer på dagen, skal disse meddeles telefonisk.

Snacks & Bobler

Start aftenen med 3 slags mundrette snacks med et køligt glas cava

Kr. 145

Ølmenu

Vi anbefaler at I prøver vores ølmenu. Jessica, vores restaurantchef, har udvalgt specialøl som passer kanon til retterne

Ølmenu til 8 retter – 4 gl. – Kr. 240
Ølmenu til 12 retter – 5 gl. Kr. 300

Vinmenu

For dig, som ikke kan lide øl, har vi sammensat en vinmenu med skønne, smagfulde vine der passer til menuen

VinMenu 8 retter – 4 gl. – kr. 425
Vinmenu 12 retter – 5 gl. – Kr. 525

Værsgo, Malt aften menu

Hos MALT serverer vi social dining. Social dining er et koncept, hvor maden bliver serveret som deleretter frem for individuelle anretninger. Typisk serverer vi maden på eller i skåle og tallerkner som gæsterne sender rundt mellem sig og tager lidt af det hele på tallerknerne. Det handler simpelthen om at dele maden og den oplevelse, som maden giver os.

Hver tirsdag & onsdAG

7 serveringer efter kokkens valg kr. 295,-

_____________

8 serveringer efter kokkens valg kr. 435,-

12 serveringer efter kokkens valg kr. 535,-

Bestil bord

Den Kolde

SØkogte rejer– Kr. 95
dild mayo – citron confit – spinat – shiso – dild støv

Tilkøb caviar – kr. 65

Frisk forårsrulle – Kr. 85
stegt kejserhat – feldsalat – gulerod – syltet jalapeno – mynte – dild – persille

Tun – Kr. 105
nikkei marinade – guacachile – sukkerærter – kinaradise – sort sesam chips

Puffet pude – Kr. 85
røget blomkål puré – persille creme – blomkål crudité i olie – kornblomst

Confit af and – Kr. 105
honning – sennep – tranebær – frisse – kyllingeskind

Desserten

Blåbær lime cheesecake – Kr. 95
kiksebund – limefriskost creme – blåbær – blåbærlime sorbet – blåbær gele

pære – Kr. 95
rosmarin – miso – karamel

Den Lune

ristet torsk – Kr. 135
mørk mumme sifon – spinat – fennikel

Pak choi – Kr. 125
squash – bønner – kålskud –
smør sauce – ørredrogn

bagt tomat – Kr. 105
syltet græskar – saltet squash – tomatsauce – græskarkerne olie – græskarkerner

Grillet vildsvin – Kr. 145
grillet salatløg – kantarel –
solbær fra sæson – svampe sauce

oksefilet – Kr. 145
persillepure – røget marv sauce – skorzonerrod – syltet ramsløgs knopper

The full monty

Hel aftens oplevelse

Snacks & bobler - 12 retters Social dining menu - ølmenu - Kaffe & Sødt
(notér "Full monty" i kommentarfeltet)

Full Monty Vegetar
Snacks & bobler - 8 retters Social dining menu - ølmenu - Kaffe & Sødt
(notér "Full monty, vegetar" i kommentarfeltet)

FULL MONTY kr. 995 pr. person

FULL MONTY VEGETAR kr. 895 pr. person

*Vinmenu kan tilkøbes kr. 100 pr. person

Bestil bord