Fest og event

Forestil dig, at du rejser 70, 100 eller måske 150 år tilbage i tiden: Du går rundt i Ceres Bryggeriet i Aarhus, betragter bryggeriarbejderne, lytter til tappemaskinerne og indsnuser duften fra de store gærtanke – da du pludselig opdager omridset af en dør nederst i kælderdybet.

”Den har jeg da ikke lagt mærke til før …?”

Du tager forsigtigt i håndtaget. Skubber døren op. Kigger ind. Misser med øjnene og … taber underkæben.

Hvælvingernes hemmelighed: Hold dit event hér – og giv gæsterne en legendarisk oplevelse

Når du træder ind i kælderlokalet i dag, er oplevelsen lige så overvældende. Godt nok er de gigantiske brygtanke, som stod hernede, fjernet – men stenhvælvingerne knejser stadig stolt og urokkeligt oppe i mørket syv meter over dit hoved.

Og hvis du synes, der er noget hemmelighedsfuldt over rummet, har du ret. Selv ikke tidligere bryggeriarbejdere husker dette katedralagtige kælderrum. Ingen har opholdt sig her i årtier. Og ingen har nogensinde spist, drukket og festet hernede.

Før nu …

 

MALT Fest & Event: Hold en suveræn bryllupsfest, konfirmation, firmafest eller konference

I to år har håndværkerne knoklet med at sætte ‘kælderkatedralen’ i stand – med respekt for historien og det originale udtryk i denne fredede bygning. Så når dine gæster strømmer ind, ser de sikkert først mod hvælvingerne, før blikket vandrer over borde, stole, belysning og resten af interiøret – alt holdt i en varm, rustik, rå og nordisk stil.

Hvad du end planlægger, skaffer vi plads til dit event. Maden og vinen er i særklasse (se under MALT Restaurant & Lounge). Og de 15 specialudviklede craft beer fra fx Kissmeyer er den perfekte prik over i’et i den gamle brygkælder.

MALT Fest & Event drives rutineret af folkene bag Turbinehallen: Siden år 2000 har vi planlagt og gennemført tusindvis af events – af enhver tænkelig art og størrelse.

Brug nedenstående formular og fortæl os om dit arrangement

eller ring direkte til os på 72 27 57 57

Det kunne være antal gæster, ønsket dato etc.