Fest og event

Iscenesæt dit arrangement under svimlende stenhvælvinger

Forestil dig, at du rejser 70, 100 eller måske 150 år tilbage i tiden: Du går rundt i Ceres Bryggeriet i Aarhus, betragter bryggeriarbejderne, lytter til tappemaskinerne og indsnuser duften fra de store gærtanke – da du pludselig opdager omridset af en dør nederst i kælderdybet.

”Den har jeg da ikke lagt mærke til før …?”

Du tager forsigtigt i håndtaget. Skubber døren op. Kigger ind. Misser med øjnene og … taber underkæben.

Hvælvingernes hemmelighed: Hold dit event hér – og giv gæsterne en legendarisk oplevelse

Når du træder ind i kælderlokalet i dag, er oplevelsen lige så overvældende. Godt nok er de gigantiske brygtanke, som stod hernede, fjernet – men stenhvælvingerne knejser stadig stolt og urokkeligt oppe i mørket syv meter over dit hoved.

Og hvis du synes, der er noget hemmelighedsfuldt over rummet, har du ret. Selv ikke tidligere bryggeriarbejdere husker dette katedralagtige kælderrum. Ingen har opholdt sig her i årtier. Og ingen har nogensinde spist, drukket og festet hernede.

Før nu …

MALT Fest & Event: Hold en suveræn bryllupsfest, konfirmation, firmafest eller konference

I to år har håndværkerne knoklet med at sætte ‘kælderkatedralen’ i stand – med respekt for historien og det originale udtryk i denne fredede bygning. Så når dine gæster strømmer ind, ser de sikkert først mod hvælvingerne, før blikket vandrer over borde, stole, belysning og resten af interiøret – alt holdt i en varm, rustik, rå og nordisk stil.

Hvad du end planlægger, skaffer vi plads til dit event. Maden og vinen er i særklasse (se under MALT Restaurant & Lounge). Og de 15 specialudviklede craft beer fra fx Kissmeyer er den perfekte prik over i’et i den gamle brygkælder.

MALT Fest & Event drives rutineret af folkene bag Turbinehallen: Siden år 2000 har vi planlagt og gennemført tusindvis af events – af enhver tænkelig art og størrelse.

Læs videre herunder, og få uddybet dine muligheder – eller lad os tale sammen allerede nu på 72 27 57 57.

Book MALT – og få en vellykket bryllupsfest, konference, konfirmation eller …?

Forvandl stress til skræddersyet succes: Brug MALT Fest & Event til dit arrangement

Har din to do-liste efterhånden vokset sig lang som et målebånd? Vågner du fortumlet om natten og kradser ting ned, du var lige ved at glemme? Og er du bekymret for, om alt nu også klapper til dit store arrangement?

Så kontakt os, og kom i trygge hænder. Uanset hvilken type fest eller begivenhed, du planlægger.

Hvad du end ønsker, er vi fleksible – både mht. menu og drikkevarer; muligheder for musik; om du ønsker arrangementet afholdt hos os, dig selv eller et tredje sted; om vi skal hjælpe med at sikre overnatning … og meget mere.

 

Enestående arrangementer kræver enestående løsninger. Er det dét, du leder efter?

Fester og events er forskellige fra gang til gang. Så hos os møder du ikke færdige pakkeløsninger. Udgangspunktet er: ”Hvad skal der til for at gøre dit arrangement til en succes?” Derefter bygger vi det hele op omkring dét.

Tjek disse links, og få et hurtigt indtryk af, hvordan vi planlægger og gennemfører bryllupsfest, konfirmation, firmafest og konference her hos MALT. Sådan i grove træk.

Er det en helt anden type begivenhed, du har i tankerne – modeshow, reception, intimkoncert, galla eller andet – klarer vi også den.

Brug nedenstående formular og fortæl os om dit arrangement

Det kunne være antal gæster, ønsket dato etc.