MALT RESTAURANT – hvad er nu det?

”Vi vil ha' Ceres tilbage”: Historien bag MALT Restaurant & Event

Helt lavpraktisk er navnet MALT Restaurant & Event (eller blot MALT ) det samlede navn for tre forskellige – men forbundne – koncepter og lokaler nede i det tidligere Ceres Bryggeri i Aarhus:

Og da vi her hos MALT skamløst stræber mod stjernerne, fyrer vi op under kedlerne i tre tempi – som en himmelstormende tretrinsraket: MALT Restaurant & Lounge åbner 02.09.17, MALT Fest & Event 01.10.17 og Bryggerboligen 01.01.18.

Hvem står bag MALT Restaurant & Event?

Nok er MALT et nyt og friskt initiativ i Aarhus, men folkene bag er – hånden på hjertet – ikke selv helt så unge og grønne længere:

MALT drives af Turbinehallen, med den kendte aarhusianske iværksætter og kok Søren Anker i spidsen. Han står bl.a. også bag LEVEL5, Aarhus Crossfit, NEEM DELI m.v.

For at sikre gæsterne den bedste oplevelse arbejder MALT tæt sammen med Ceres Byen – og med den verdensberømte brygmester Anders Kissmeyer, som bl.a. er ved at udvikle en ny Aarhus-øl.

Turbinehallen har siden år 2000 gennemført tusindvis – ja, tusindvis – af skræddersyede events. Så alt det der med mad, drikke, service, personale, underholdning, udsmykning, behagelig rumtemperatur, livemusik og dj’s, perfekt akustik, gode parkeringsforhold etc. … ved vi mere om, end du har lyst til at høre.

Hvorfor åbner MALT i det tidligere Ceres Bryggeri i Aarhus?

Selvfølgelig er MALT Restaurant & Event en forretning, som skal tjene penge. Men når dét er sagt, handler idéen med at åbne MALT også om, at vi vil have Ceres tilbage til Aarhus og aarhusianerne.

For vi elsker den her by og dens historie – så da vi fik chancen for at ‘generobre’ de fine lokaler i det tidligere Ceres Bryggeri, fik vi en nostalgisk klump i halsen:

Tænk, hvis aarhusianerne fik mulighed for at hygge sig, drikke og spise godt – og holde fantastiske arrangementer i netop de rammer … wow!

I 152 år – fra 1856 til 2008 – var Ceres Bryggeriet en levende del af Aarhus.

Kom og vær med, når vi puster liv og glæde i Ceres igen de næste 152 år …