Forfriskende blanding af smagsoplevelser

Vi har taget Malt til et nyt niveau – og taget et skridt væk fra social dining og i stedet hen mod en menu med større retter.

Alle menuer er sammensat efter kokkens valg. Vores køkkenchef, Andreas, tager altid udgangspunkt i sæsonens råvarer og har fokus på både bæredygtighed og høj kvalitet. Vores restaurantchef, Morten, har frisket drikkekortet op med gode vine, øl og lækker saft, så maden og drikkevarerne komplimenterer hinanden og gi’r prikken over i’et.

Hverdagsmenu

snack
3 retter
1 mindre ret

Tirsdag – torsdag
kr. 350

5 retter

snack
3 retter
1 mindre ret

Fredag & lørdag
kr. 425

8 retter

snack
4 retter
3 mindre retter

Alle dage
kr. 545

ad libitum

Tirsdag – torsdag

Stort udvalg af øl, vand og vin
kr. 200

I har bordet i 3 timer
Ad libitum skal bestilles til hele bordet.
Kan bestilles til både 5 eller 8 retters

Musikhus menu

Ankomst mellem kl. 17.00 – 17.30
3 retter
2 glas vin, øl eller saft

Alle dage
kr. 435

I har bordet til kl. 19
så I kan nå jeres
forestilling i byen

drikkevarer

til 5 retter

Ølmenu kr. 210,-
Vinmenu kr. 285,-
Saft/alkoholfri menu kr. 195,-

til 8 retter

Ølmenu kr. 280,-
Vinmenu kr. 375,-
Saft/alkoholfri menu kr. 260,-

Hele humlen

Hele humlen er til dem som bare ønsker at få hele oplevelsen

vælg Vinmenu

snack & bobler
4 store retter
3 mindre retter
kaffe

kr. 1000

vælg ølmenu

snack & bobler
4 store retter
3 mindre retter
kaffe

kr. 900

NUVÆRENDE MENU / 29. Februar – 18. april

5 retter

Amuse / Snack

Fletbrød
persillerod – persille – boghvede

1. servering

Stenbiderrogn
selleri – Loke friskost – karse – kærnemælk

2. servering

Lamme culotte
broccolini – hvidløg – rosmarin

Tærte
porre – purløg – jordskok

3. servering

Ristet kartoffel is
mazarin – hasselnød – hvid chokolade

8 retter

Amuse / Snack

Fletbrød
persillerod – persille – boghvede

1. servering

Stenbiderrogn
selleri – Loke friskost – karse – kærnemælk

Gule beder
glaskål – spinat – kål – muskatnød

2. servering

Oksetatar
rødbede – peberrod – ramsløgskapers

3. servering

Lamme culotte
broccolini – hvidløg – rosmarin

Tærte
porre – purløg – jordskok

4. servering

Ristet kartoffel is
mazarin – hasselnød – hvid chokolade

Æble i timian
Fåremælksmousse – Timianolie 

Kommende menuer

5 retter

Amuse / Snack

Tomat consommé
san mazano – mascarpone – oregano

1. servering

”Bruschetta”
rejer – peberfrugt – pesto – zucchini – oliven – basilikum

2. servering

“Porchetta”
gris – rosmarin – balsamico – gulerødder –
saltet citron – persille – marsala

Gnocchi
salvie – citronskal – parmesan

3. servering

Limoncello panna cotta
mazarin – hasselnød – hvid chokolade

8 retter

Amuse / Snack

Tomat consommé
san mazano – mascarpone – oregano

1. servering

”Bruschetta”
rejer – peberfrugt – pesto – zucchini – oliven – basilikum

Arancini
peber – pecorino

2. servering

“Vitello tonnato”
kalv – tun creme – artiskok – pinjekerner – rucula

3. servering

“Porchetta”
gris – rosmarin – balsamico – gulerødder –
saltet citron – persille – marsala

Gnocchi
salvie – citronskal – parmesan

4. servering

Limoncello panna cotta
mazarin – hasselnød – hvid chokolade

Cannoli
Fåremælksmousse – hasselnødder

5 retter

Amuse / Snack

Hjertesalat
mormor dressing – agurk – radise – sukkerærter – brøndkarse

1. servering

Rejer
hvide asparges – spinat – kefir dressing – karse

2. servering

Dampet fladfisk
persille – nye danske kartofler – ærter – løvstikke creme

Broccolini
bacon – creme fraiche – tranebær – solsikkekerner

3. servering

Koldskål
jordbær – kammerjunker

8 retter

Amuse / Snack

Hjertesalat
mormor dressing – agurk – radise – sukkerærter – brøndkarse

1. servering

Rejer
hvide asparges – spinat – kefir dressing – karse

Røget sildesalat
rugbrød – æggeblomme – rødløg – dild

2. servering

Grøntfrikasse
Helda bønner – løg – grøn asparges – gulerod

3. servering

Dampet fladfisk
persille – nye danske kartofler – ærter – løvstikke creme

Broccolini
bacon – creme fraiche – tranebær – solsikkekerner

4. servering

Koldskål
jordbær – kammerjunker

Rød grød
solbær – ribs – fløde 50%

Se vores udvalg

Foruden vores 15 ølhaner, har vi altid specialøl på køl og lækre vine og safte. Vi brygger også vores eget øl, som kan smages når man vælger HELE HUMLEN.

VORES ØLKORT

VORES vinkort

Skyyyynd jer at slå til 🐣

Vi har nemlig nogle ledige påskeborde på langfredag, så ta’ dit påskefrokost-hold med under armen! 

Book via link i bio 🍻
På vores menukort finder du også den her lækkerbisken af en tallerken 🤤

Det er 1. servering som består af silderogn med selleri, Loke friskost, karse og kernemælk.

👋 ses i Ceresbyen!
Har I set vores smukke perle?

I Malt Kælderen er der blevet afholdt alverdens fester, bryllupper, firmamiddage, lagersalg, møder, modeshows, konferencer og meget mere ✨✨

Hvad drømmer du om at holde eller fejre hernede?
Skal din sommerfest holdes på Malt?

🌞🌞🌞 vores terrasse kan snart mæske sig i god stemning, solstråler og en masse skål igen. NØJ hvor bli’r det dejligt! 

Vi har helt sikkert også plads til jeres sommerfejring hernede, slå bare på tråden🍹
Loading the next set of instagram posts...

Spørgsmål vedrørende restauranten?

For at vi kan hjælpe dig bedst muligt, er det vigtigt at du udfylder nedenstående felter.

Navn*

e-mail*

Telefon nr.*

Forespørgsel