Restaurant og Lounge

Opdag nye sider af social dining

MALT Restaurant & Lounge: Få et magisk måltid – og verdensherredømmet imens …

Der er noget, vi ikke har røbet endnu.

Samme sekund du tager plads i restauranten hos MALT, tændes magien … for fra nu af og de kommende timer drejer verden sig kun om dig og dit selskab. Eneste krav til jer: Slap af – og nyd øl, mad og selskab.

Prøv specialbryg, du ikke har smagt andre steder – bl.a. fra brygmester Kissmeyer. Bestil vores ølsommeliers velkomponerede ølmenu til maden. Eller en fremragende vinmenu. Og gå på opdagelse i a la carte-menuens kriminelt fristende udvalg (delemad/social dining).

Ønsker I den ultimative zen-oplevelse af frihed i hinandens selskab?

Så lad kokken vælge retterne: Læg menuen til side, læn jer tilbage, betragt det historiske lokale I sidder i, lad samtalen flyde frit, glæd jer til fællesmåltidet – og timerne sammen.

 

Bestil en ølmenu – a la Kissmeyer

Nyd maden med en ølmenu af specialbryg fra Anders Kissmeyer, 2012-vinder af titlen Best Active Brewmaster på verdensplan – og bliv én af de første i landet, som smager brygmesterens nyeste aftapninger.

15 ølhaner er muret elegant ind i væggen i restauranten, hvorfra vi tilbyder vores gæster 15 forskellige craft beer fra hane.

Foretrækker du vin til maden, har vi også en vidunderlig vinmenu til dig.

 

Advarsel: Restaurant i skandaløst skønne rammer

Rummet, du sidder i, skiller sig ud. Mærk stemningen fra det historiske Ceres Bryggeri, betragt det rå og elegante åbne køkken – og lad øjnene løbe over murværket og det rustikke loft.

Så fascinerende er lokalet, at du skal passe på ikke at fortabe dig helt: Der står spændende mad og øl på bordet foran dig, som også fortjener din fulde opmærksomhed …

 

Slip kokkene ud af indhegningen – og smag dét i hver eneste bid

Kokkene har vi håndplukket – fordi de er dygtige, begejstrede og nytænkende. Og så har vi givet dem frie hænder, så de kan blomstre, udfolde talentet og yde deres ypperste. Ikke noget med topstyrede ‘husets linje’-måltider.

Prøv social dining hos MALT

– som en hyldest til venskab, samvær, ro og nærvær: Del retterne mellem jer, og få en uforglemmelig fællesoplevelse i smukke historiske rammer.

Reservér bord her – eller ring på 72 27 57 57.