Restaurant og Lounge

Opdag nye sider af social dining

Godt nok har delemad/social dining gået sin sejrsgang verden over, men måske hører du først om det nu? Helt kort: I vælger fx 10 småretter fra a la carte-menuen, som I så deles om og smager på i fællesskab.

Og dét er sagens kerne, for selv dine største oplevelser vokser, når du deler dem med andre. Men hos MALT Restaurant & Lounge stopper det ikke dér … vi fine-tuner social dining yderligere:

Bestil en ølmenu – a la Kissmeyer

Nyd maden med en ølmenu af specialbryg fra Anders Kissmeyer, 2012-vinder af titlen Best Active Brewmaster på verdensplan – og bliv én af de første i landet, som smager brygmesterens nyeste aftapninger.

Tyve ølhaner er muret elegant ind i væggen i restauranten, og der er 16-20 forskellige craft beer på hanerne.

Foretrækker du vin til maden, har vi også en vidunderlig vinmenu til dig.

Advarsel: Restaurant i skandaløst skønne rammer

Rummet, du sidder i, skiller sig ud. Mærk stemningen fra det historiske Ceres Bryggeri, betragt det rå og elegante åbne køkken – og lad øjnene løbe over murværket og det rustikke loft.

Så fascinerende er lokalet, at du skal passe på ikke at fortabe dig helt: Der står spændende mad og øl på bordet foran dig, som også fortjener din fulde opmærksomhed …

Slip kokkene ud af indhegningen – og smag dét i hver eneste bid

Kokkene har vi håndplukket – fordi de er dygtige, begejstrede og nytænkende. Og så har vi givet dem frie hænder, så de kan blomstre, udfolde talentet og yde deres ypperste. Ikke noget med topstyrede ‘husets linje’-måltider.

Prøv social dining hos MALT

– som en hyldest til venskab, samvær, ro og nærvær: Del retterne mellem jer, og få en uforglemmelig fællesoplevelse i smukke historiske rammer.

Reservér bord her – eller ring på 72 27 57 57.