Menu

mad – øl – vin

Vi holder åben i restauranten fra tirsdag den 19. maj

Book dit bord her

 

SOCIAL DINING KONCEPTET

Hos MALT serverer vi social dining. Social dining er et koncept, hvor maden bliver serveret som deleretter frem for individuelle anretninger. Typisk serverer vi maden på eller i skåle og tallerkner som gæsterne sender rundt mellem sig og tager lidt af det hele på tallerknerne. Det handler simpelthen om at dele maden og den oplevelse, som maden giver os.

Vi anbefaler at I vælger vores 8 eller 12 retters menu, som køkkenet har sammensat på forhånd ud fra vores månedlige menu

Ønsker I mindre serveringer, kan I naturligvis vælge enkelte retter fra á la carte kortet.

 

8 serveringer efter kokkens valg kr. 375,-

12 serveringer efter kokkens valg kr. 475,-

 

Tilføj Kissmeyer ølmenu eller vinmenu kr. 350,-

Start med snacks & bobler kr. 100,-

Vores menu for Maj

Vi skifter menu fredag den 5. februar 2020

KOLDE RETTER

Rå okse

Piqullio – Creme fraiche – Oregano

Romaine

Østerscreme – Forårs urter

Hvide asparges

Fjordrejer – Grillet citron

Makrel

Ceviche – Grønne tomater – Løg karse

VARME RETTER

Slethvar

Stegt på brød – Fiskesauce

Frisk fettuccine

Musling – Ramsløg

Gris

Soya sauce – Kimchi

Bavette

Urtecreme – Sprød persille

Grønne asparges

Salsa verde

DESSERTER

Citron tærte

Brændt marengs – Skovmærke is

Rabarber

Skyr – Hvidchokolade – Granité

Hverdagsaften – tilbud – 6 serveringer

6 retter som bliver serveret af 3 omgange

Køkkenet sammensætter en menu

Bestående af 3 kolde, 2 varme og 1 dessert.

 

Kun kr. 250,- pr. pers.

Ved bordbestilling skal det oplyses at dette tilbud ønskes.

Tjenerens udvalgte ølmenu

Vores dygtige tjenere sammensætter

Craft beer fra Kissmeyer med den valgte menu
350,- pr. person

Snacks & Bobler

Pr. pers. 100,-

Bestil bord online her eller ring på 72 27 57 57