Menu

mad – øl – vin

VI HOLDER ÅBEN FOR TAKE-AWAY

MEN HOLDER LUKKET I RESTAURANTEN

Vi tager naturligvis vores forbehold og følger Sundhedsstyrelsens anbefalinger. Derfor har vi valgt kun at have åben for take-away i den næste periode.

Alle der har booket bord, er naturlighvis meget velkommen til at få take-away med i stedet.

#spishjemmeude

Gå direkte til take-away her

 

 

SOCIAL DINING KONCEPTET

Hos MALT serverer vi social dining. Social dining er et koncept, hvor maden bliver serveret som deleretter frem for individuelle anretninger. Typisk serverer vi maden på eller i skåle og tallerkner som gæsterne sender rundt mellem sig og tager lidt af det hele på tallerknerne. Det handler simpelthen om at dele maden og den oplevelse, som maden giver os.

Vi anbefaler at I vælger vores 8 eller 12 retters menu, som køkkenet har sammensat på forhånd ud fra vores månedlige menu

Ønsker I mindre serveringer, kan I naturligvis vælge enkelte retter fra á la carte kortet.

 

8 serveringer efter kokkens valg kr. 375,-

12 serveringer efter kokkens valg kr. 475,-

 

Tilføj Kissmeyer ølmenu eller vinmenu kr. 350,-

Start med snacks & bobler kr. 100,-

Nyd perle blanche østers 3 stk. kr. 100,-

Vores menu for Marts

KOLDE RETTER

PERLE BLANCHE ØSTERS
Skalotteløg – sherryeddike
KR. 1 stk. 35 / 3 stk. 100

RÅ OKSE KR. 85,-
Purløg – sprøde løg – blomster karse

STENBIDERROGN KR. 85,-
Kærnemælk – peberrod – karse

CEVICHE KR. 85,-
æble – fermenteret jordskok

VARME RETTER

BLÆKSPRUTTEKR. 110,-
Hoisin – blomkål – hasselnød

BAVETTE KR. 110,-
Urtecreme – ramsløg – sauce gastrique

SVINENAKKE KR. 100,-
Gremolata – æble – sprøde svær

KEJSERHATKR. 85,-
Bøgehatte – svampesauce

 

 

 

OST & SØDE RETTER

HAVGUS KR.95,-
Ølkage – creme fraiche – vild brøndkarse

MALT KR. 85,-
Korn – bær – vanilje – Malt-is

CITRUS KR. 85,-
Creme double – hvid chokolade – blodappelsin

 

 

Hverdagsaften – tilbud – 6 serveringer

6 retter som bliver serveret af 3 omgange

Køkkenet sammensætter en menu

Bestående af 3 kolde, 2 varme og 1 dessert.

 

Kun kr. 250,- pr. pers.

Gælder fra kl. 17-19 eller kl. 19-21 tirsdag, onsdag og torsdage. Ved bordbestilling skal det oplyses at dette tilbud ønskes.

 

Påskefrokost menu

Få 8 retter med 3 serveringer, samt hjemmelavet snaps og øl til alle 3 serveringer

Kun kr. 595,- pr. pers.

 

 

1. servering

Solæg på vagtelæg – selleri – dijon
Tatar – purløg – sprøde løg – blomster karse
Stenbiderrogn – kærnemælk – peberrod

2. servering

Lammeryg fra vibygaard – urtecreme – ramsløg – jus
Vol au vent – confiteret lår – sauce supreme
Bagt løg – glace – sagogryn

3. servering

Craqueline – malt – kaffe parfait
Skyr – hvidchokolade – rabarber granite

Du kan bestille bord: HER

 

 

 

Tjenerens udvalgte ølmenu

Vores dygtige tjenere sammensætter

Craft beer fra Kissmeyer med den valgte menu
350,- pr. person

Snacks & Bobler

Pr. pers. 100,-

SLOW COFFEE & PETIT FOUR

Pr. pers. 80,-

Bestil bord online her eller ring på 72 27 57 57