Menu

mad – øl – vin

SOCIAL DINING KONCEPTET

Hos MALT serverer vi social dining. Social dining er et koncept, hvor maden bliver serveret som deleretter frem for individuelle anretninger. Typisk serverer vi maden på eller i skåle og tallerkner som gæsterne sender rundt mellem sig og tager lidt af det hele på tallerknerne. Det handler simpelthen om at dele maden og den oplevelse, som maden giver os.

Vi anbefaler at I vælger vores 8 eller 12 retters menu, som køkkenet har sammensat på forhånd ud fra vores månedlige menu

Ønsker I mindre serveringer, kan I naturligvis vælge enkelte retter fra á la carte kortet.

 

8 serveringer efter kokkens valg kr. 375,-

12 serveringer efter kokkens valg kr. 475,-

 

Tilføj Kissmeyer ølmenu eller vinmenu kr. 350,-

Start med snacks & bobler kr. 100,-

Nyd perle blanche østers 3 stk. kr. 100,-

Slut af med slow coffee & petit four kr. 80,-

Vores menu for Februar

KOLDE RETTER

RÅ OKSE KR. 85,-
Carpaccio – parmesan – kapers

VANDBAKKELSE KR. 85,-
Coppa- Havguss

STENBIDERROGN KR. 85,-
Kærnemælk – peberrod – karse

CEVICHE KR. 85,-
æble – fermenteret jordskok

SIDES

RØDBEDE KR. 45,-
Solbær – bbq – shiso

KEJSERHAT KR. 45,-
bøgehatte – svampe skum

TEMPURA KR. 45,-
Østers blade – østers emulsion

FOIE GRAS KR. 95,-
kvæde – vanilje

VARME RETTER

SVINENAKKE KR. 90,-
Gremolata – sprøde svær

BAVETTE KR. 110,-
Skalotteløg – ramsløg – jus

TORSKROGN KR. 120,-
Røget kartoffel – vild brøndkarse – malt

BLÆKSPRUTTE KR. 85,-
Hoison – fermenteret hvidløg – hasselnød

OST & SØDE RETTER

UDVALG AF 4 OSTE KR.125,-
Kompot – knækbrød

ØLLEBRØD KR. 85,-
Brombær – havre – Malt-is

CITRUS KR. 85,-
flødecreme – hvidchokolade – blodappelsin

PETIT FOUR 3 STK. KR. 45,-

Hverdagsaften – tilbud – 6 serveringer

1. servering

3 serveringer – køkkenet bestemmer på dagen

2. servering

Bavette – skalotteløg- ramsløg – jus

Rødbede – solbær BBQ – shiso

3. servering

Øllebrødsskum – havre – brombær – Malt-is

 

Kun kr. 250,- pr. pers.

Gælder fra kl. 17-19 eller kl. 19-21 tirsdag, onsdag og torsdage. Ved bordbestilling skal det oplyses at dette tilbud ønskes.

 

 

 

Tjenerens udvalgte ølmenu

Vores dygtige tjenere sammensætter

Craft beer fra Kissmeyer med den valgte menu
350,- pr. person

Tjenerens udvalgte vinmenu

350,- pr. person

Snacks & Bobler

Pr. pers. 100,-

SLOW COFFEE & PETIT FOUR

Pr. pers. 80,-

Bestil bord online her eller ring på 72 27 57 57