Menu

mad – øl – vin

Book dit bord her

 

SOCIAL DINING KONCEPTET

Hos MALT serverer vi social dining. Social dining er et koncept, hvor maden bliver serveret som deleretter frem for individuelle anretninger. Typisk serverer vi maden på eller i skåle og tallerkner som gæsterne sender rundt mellem sig og tager lidt af det hele på tallerknerne. Det handler simpelthen om at dele maden og den oplevelse, som maden giver os.

Vi anbefaler at I vælger vores 8 eller 12 retters menu, som køkkenet har sammensat på forhånd ud fra vores månedlige menu

Ønsker I mindre serveringer, kan I naturligvis vælge enkelte retter fra á la carte kortet.

 

8 serveringer efter kokkens valg kr. 375,-

12 serveringer efter kokkens valg kr. 475,-

 

Tilføj Kissmeyer ølmenu eller vinmenu kr. 350,-

Start med snacks & bobler kr. 100,-

Vores menu for august

KOLDE RETTER

Rå okse

Fermenteret rabarber – Rosa peber – Rødbede blade

Grillet courgette

Babba ganoush – Persille

Tomat

Buratta – Piment – Basilikum

rimmet kammusling

Agurk – Peberrod – Dild

Romaine

Syrnet fløde – Hasselnød – Karse

 

VARME RETTER

Frisk fettuccine

Blomme tomat – Gremolata – Parmesan

Kulmule

Spinat – Sauce nage

Bavette

Majs – Purløg

Unghane

Kantareller – Svampe sauce

Palmekål

Salsa verde

DESSERTER

Hindbær tærte

Hvid chokolade – Rødgrød – Verbena

Blåbær

Creme double – Citron – Estragon

Hverdagsaften – tilbud – 6 serveringer

6 retter som bliver serveret af 3 omgange

Køkkenet sammensætter en menu

Bestående af 3 kolde, 2 varme og 1 dessert.

 

Kun kr. 250,- pr. pers.

Ved bordbestilling skal det oplyses at dette tilbud ønskes.

Tjenerens udvalgte ølmenu

Vores dygtige tjenere sammensætter

Craft beer fra Kissmeyer med den valgte menu
350,- pr. person

Snacks & Bobler

Pr. pers. 100,-

Bestil bord online her eller ring på 72 27 57 57