10 ting du skal huske, når du skal finde location i Aarhus.

Location, location, location. Location Aarhus?
Bliv klædt godt på til at finde det perfekte lokale til lige netop dit arrangement.

 
  1. BUDGETDu skal være opmærksom på, at der nogle steder skal betales lokaleleje og evt. et startdepositum.
  2. LOKALETS STØRRELSEDu kan have forelsket dig i et bestemt lokale, men det er vigtigt at overveje størrelsen i forhold til antal gæster. Hvis lokalet er for stort, kan måske det blive svært at udfylde rummet. Hvis lokalet derimod er for lille, kan det give en følelse af, at gæsterne er presset ind på meget lidt plads.
  3. DANSEGULVEt dansegulv kan være et must-have til din fest, men det kræver også gulvplads, hvorfor skal du overveje pladsen ift. til bordopsætning m.m. Kræver dit arrangement ikke dansegulv, kan lokalet virke for stort, hvis det er etableret på forhånd.
  4. SCENELive musik tager din fest til et højere niveau og det kan være relevant med en scene. Nogle lokaler har etableret en scene, men det kan være nødvendigt at indtænke ekstra plads, hvis dette ikke er tilfældet.
  5. IT OG LYDTil dit arrangement kan det være nødvendigt, at lokalet indeholder moderne teknologi eller mulighed for lyd.
  6. PARKERINGHvis dine gæster kommer i bil og i nogle tilfælde kommer langvejs fra, kan det være nødvendigt med parkering.
  7. OVERNATNINGAlt efter hvilket arrangement du inviterer til, kan det være relevant at du har undersøgt overnatningsmuligheder for dine gæster.
  8. MADENGør dig overvejelser omkring, hvilken type mad du ønsker til festen fx social dining, buffet eller tre-retters menu.
  9. BEKRÆFTELSEDet er vigtigt, at du har en gensidig aftale med stedet, og at du derfor sikrer dig en bekræftelse på, at lokalet.
  10. UDSMYKNINGUdsmykning skaber en unik stemning til dit arrangement og du bør indtænke dine ønsker til udsmykning allerede, når du vælger lokale.
Hedder Location Aarhus for dit event? Læs mere om events hos Malt