Lav dit eget surdejsbrød

Vores gæster er vilde med vores surdejsbrød og helt unikt får du nu muligheden for at køre kunsten efter. Vores fantastiske kok har fundet opskriften frem, så find forklædet frem og hop i køkkenet.

Noter

Vores gæster er vilde med vores surdejsbrød og helt unikt får du nu muligheden for at køre kunsten efter. Vores fantastiske kok har fundet opskriften frem, så find forklædet frem og hop i køkkenet. 
 
Opskrift til 1 brød:
110 g surdej
270 g vand
440 g hvedemel
18 g salt
 
Bland surdej, vand og mal sammen og rør det på en røremaskine ved en mellem hastighed i 9 minutter, så dejen æltes godt sammen. Tilsæt herefter salt og rør det yderligere 5 minutter på røremaskinen ved mellem hastighed. Dejen sættes til at koldhæve 1-2 dage i en hævekurv eller en smurt form, hvor dejen har plads til at hæve. 
Brødet bages: 
Forvarm din ovn på 225 grader varmluft. Bag brødet ved 225 grader i 25 minutter. Skru herefter ned på 175 grader varmluft og bag brødet yderligere 10 minutter. Lad gerne brødet hvile i 30 minutter før det spises. 
 
MALT TIP: Bag brødet på en bageplade, meldrysset plade eller fedtsprayet plade, for at undgå at brødet sidder fast. 
 
Rigtig god fornøjelse!