Beerpong turnering! – 3 september kl 18

Hvem er din bedste beerpong-makker?
Og hvilket famøst holdnavn kan I finde på?

Tilmeld jer vores store fede turnering lige midt i Ceresbyen under Festugen og vis os hva’ I ka’. Kampens hede foregår i vores smukke Malt Kælder – og vi glæder os til at I også skal pryde den med smukke skud og skål.

Kan I vinde jer gennem alle hold og nå finalen?

Det er knald eller fald. Ceresbyens bedste hold skal kåres!

Prisen er kr. 150 pr. hold

Beerpong tilmelding!

Udfyld dit hold oplysninger, samt holdnavn.

Husk først at tilmelde dig, når du har sikret dig en billet og skrevet holdnavnet på billetten.

  1. Der spilles i hold af to mod to.
  2. Kopperne opstilles i trekantformation.
  3. Fyld alle krusene med en aftalt mængde vand, ønsker man øl, kan dette købes i baren. – grundregel: 1 øl pr. 3 kopper.
  4. Holdene finder ud af, hvem der starter (brug evt. sten-saks-papir til at afgøre dette).
  5. Start-holdets deltagere kaster nu en bold hver (enten samtidig, eller efter hinanden).
  6. Når begge bolde er kastet, drikker modstanderholdet indholdet i de krus, der er blevet ramt. Krusene fjernes fra bordet.
  7. 2 bolde i samme kop tæller for 3 kopper.
  8. Bouncer bolden og rammer en kop, skal modstanderen drikke 1 ekstra kop og fjerne dem. Beer pong reglerne for bounce er altså en sand fordel.
  9. Hvert hold må lave én omrokering (re-rack) af modstanderens kopper én gang i spillet. Omrokeringen skal ske, inden I kaster boldene.
  10. Er du så uheldig at vælte en af dine egne kopper, skal den fjernes.
  11. Koppen skal fjernes, hvis en fra holdet taber en bold ned i egne kopper. Derfor er det vigtigt at have styr på sine bolde og ikke fumle for meget med dem.
  12. Det er tilladt at puste spiral bolde ud af koppen, men reglen om albue over bordets kant.
  13. Det er nu det andet holds tur til at kaste sine to bolde.
  14. Det hold der først har ramt alle modstandernes kopper (og dermed tvunget modstanderne til at drikke indholdet og fjerne kopperne fra spillet) har vundet.
Hvilken Malt-menu kunne du tænke dig? 🧑‍🍳
🍻 “Et bryggeri, et bryggeri, det er et hus med øller i, og er der ingen øller i, så er det ej et bryggeri, et bryggeri, et bryggeri, det er et hus med øller i” 🍻

Malt Kælderen var her øllet lå på fad. Der hang store øltønder i loftet i den 7 meter høje kælder - og i dag er detaljerne og hvælvingerne bevaret og skaber en flot wow-effekt ✨
Weekendens julefrokost i Malt Kælderen blev preppet snorlige og fin, se lige engang ✨⭐️
🎅 Hazy Zero Xmas 🎅

… og du ka’ altså godt køre hjem herfra, når glasset er tomt! 

Det her er én af vores kæmpelækre juleøl, der er brygget med den nye Nectaron humle fra New Zealand, som gi’r en eksplosion af citrus, tropiske frugter og stenfrugter 🍺
Loading the next set of instagram posts...

Spørgsmål vedrørende restauranten?

For at vi kan hjælpe dig bedst muligt, er det vigtigt at du udfylder nedenstående felter.

Navn*

e-mail*

Telefon nr.*

Forespørgsel