Ølsmagning i Aarhus – Kom til ølsmagning på Restaurant Malt

Er du lige så vild med specialøl som vi er? På Restaurant Malt – mad, øl & vin, kan du komme med til den muligvis hyggeligste ølsmagning i Aarhus!

4 gange om året inviterer vi til ølsmagning i smilets by, hvor vi får besøg af ølsommelier, som fortæller om forskellige øl, brygningsmåder, historier og meget mere. Der vil altid blive serveret mindst 5 forskellige øltyper, salte snacks og hjemmebagt brød med rørt smør.

Vores ølsmagninger er for alle – om du er ølnørd eller bare ølnyder.

Der er et begrænset antal pladser, så det gælder om at være hurtig.

Ølsmagning d. 17 maj

Vær med til en hyggelig eftermiddag med os når vi holder ølsmagning i Malt Kælderen. Der skal smages, snakkes og hygges mens der fortælles en masse om den gyldne drik.

kr. 300

Ølsmagning d. 20 septemper

Endnu en gang inviterer vi til ølsmagning på Restaurant Malt, hvor vi igen får besøg af en ølsommerlier, der skal gøre os klogere på den lækre, boblende drik.

kr. 300

Juleølsmagning d. 8 november

Da vi nærmer os årets udgang og dermed julen, så vi skal selvfølgelig smage på en masse juleøl! Vi vil blive præsenteret for nogle af mikrobyggeriernes fortolkning på, hvordan en juleøl kan smage.

kr. 300

Tjener deler øl ud til ølsmagning

restaurant malt

Vi vægter højt at levere kvalitet og nærvær, og er dybt passionerede omkring vores koncept, vores mad og vores drikkevarer.

Vi er beliggende i Ceres Bryggeriets tidligere bygninger. Vi er ret stolte af at god øl stadig er i fokus hernede, som ligger i byggeriets ånd.

Loading the next set of instagram posts...

Spørgsmål vedrørende restauranten?

For at vi kan hjælpe dig bedst muligt, er det vigtigt at du udfylder nedenstående felter.

Navn*

e-mail*

Telefon nr.*

Forespørgsel