Elevaften på restaurant malt

Vi har nogle dygtige elever i køkkenet og på gulvet, som 2 gange om året sammensætter en skøn aften til jer. Kokkeeleverne laver en lækker menu og vores tjenerelev sætter drikkevarerne til. 

De er knaldgode, og gør os virkelig stolte – der er begrænset antal billetter, og de plejer at blive revet væk. 

Haps! For en hovedret 😍

… braiseret svinebryst med palmekål, bøgehatte, confiterede kejserhatte, cremet svampesauce og tyttebær. Ses vi hernede?
🤤🤤 har du smagt den her forret endnu? Ta’ en med under armen og skynd jer 🏃
Rørt oksetatar med citron, olivenolie, pinjekerner, rucola, revet parmesan og brødtuille 🤤

… Én af vores sprøde forretter I ikke vil gå glip af.
Hvilken Malt-menu kunne du tænke dig? 🧑‍🍳
Loading the next set of instagram posts...

skal vi hjælpe med dit næste arrangement?

For at vi kan hjælpe dig bedst muligt, er det vigtigt at du udfylder nedenstående felter.

Navn*

email*

Telefon nr*

Erhverv eller Privat

Forespørgsel

Teater menu