Ølsmagning i Aarhus – Kom til ølsmagning på Restaurant Malt

Er du lige så vild med specialøl som vi er? På Restaurant Malt – Øl & lounge, kan du komme med til den muligvis hyggeligste ølsmagning i Aarhus!

Ca. 4 gange om året inviterer vi til ølsmagning, hvor vi får besøg af ølsommelier, som fortæller om forskellige øl, brygningsmåder, historier og meget mere. I år vil vores helt egen restaurantchef og ølsommelier, Jessica, står for nogle af disse ølsmagninger.

Der vil altid blive serveret mindst 5 forskellige øl, salte snacks og hjemmebagt brød med rørt smør.

Der er begrænset antal pladser, så det gælder om at være hurtig.

Fredag den 9. juni

Kl. 16.30-18.30

Vores helt egen restaurantchef og ølsommelier, Jessica Lie, står for denne ølsmagning. En ægte ølnørd der gerne vil dele ud af sin viden omkring øl, bryghuse, smage, typer og meget meget mere!

Hun vil med garanti give jer en på opleveren – skynd jer at bestil billetter inden de forsvinder.

kr. 300,-

Fredag den 18. august

Kl. 16.30-18.30

Efter sommerferien starter vi med en ølsmagning med velkendte, ølsommelier, Per Boye.

Per gør os klogere på historien bag øllet med mange gode fortællinger.

En perfekt start på weekenden!

kr. 300,-

Fredag den 10. november

Kl. 16.30-18.30

Juleølsmagningen er fastlagt. Denne gang får vi fornøjelsen af ølsommelier Tue, fra Theodor Schiøtz Brewing Company.

Der skal smages på mikrobyggeriernes fortolkning af, hvordan en juleøl kan smage.

kr. 300,-

Ingen middagsplaneR?

Vælg en efterfølgende middag som tilvalg, så booker vi bordet til jer!

Her er der mulighed for 8 eller 12 retter social dining, alt efter hvad I ønsker.

… hvis I kan drikke flere øl, anbefaler vi den tilpassede ølmenu.

I kan se den gældende menu i linket nedenfor

ølsmagning i Aarhus. Besøg Restaurant Malt til ølsmagning.

restaurant malt – øl & lounge

Vi vægter højt at levere kvalitet og nærvær, og er dybt passionerede omkring vores koncept, vores mad og vores drikkevarer.

Vi er Danmarks eneste ølrestaurant med beliggenhed i Ceres Bryggeriets tidligere bygninger. Vi er ret stolte af at øllet stadig er i fokus, som ligger i byggeriets ånd.

Vores restaurantchef, som også kan kalde sig ølsommelier, sørger omhyggeligt for at vores mad og øl går skønt hånd i hånd.

Spørgsmål vedrørende restauranten?

For at vi kan hjælpe dig bedst muligt, er det vigtigt at du udfylder nedenstående felter.

Navn*

e-mail*

Telefon nr.*

Forespørgsel