Beerping turnering!

Kom ned på Restaurant Malt, når vi afholder vores første Beerpong turnering d. 3 september!

32 Hold. 8 Puljer med 4 hold i hver. Nummer 1 og 2 går videre til 8 dels finaler, hvor det er knald eller fald.

8 hold spiler kvartfinale med knald eller fald. 4 hold spiller semifinale med knald eller fald. 2 hold spiller finale.

3 point for en sejr,

1 point for en uafgjort
Max 15 min per kamp, hvis tiden løber ud spilles der uafgjort.

Prisen er kr. 150 pr. hold

Beerpong tilmelding!

Udfyld dit hold oplysninger, samt holdnavn.

Husk først at tilmelde dig, når du har sikret dig en billet og skrevet holdnavnet på billetten.

  1. Der spilles i hold af to mod to.
  2. Kopperne opstilles i trekantformation.
  3. Fyld alle krusene med en aftalt mængde vand, ønsker man øl, kan dette købes i baren. – grundregel: 1 øl pr. 3 kopper.
  4. Holdene finder ud af, hvem der starter (brug evt. sten-saks-papir til at afgøre dette).
  5. Start-holdets deltagere kaster nu en bold hver (enten samtidig, eller efter hinanden).
  6. Når begge bolde er kastet, drikker modstanderholdet indholdet i de krus, der er blevet ramt. Krusene fjernes fra bordet.
  7. 2 bolde i samme kop tæller for 3 kopper.
  8. Bouncer bolden og rammer en kop, skal modstanderen drikke 1 ekstra kop og fjerne dem. Beer pong reglerne for bounce er altså en sand fordel.
  9. Hvert hold må lave én omrokering (re-rack) af modstanderens kopper én gang i spillet. Omrokeringen skal ske, inden I kaster boldene.
  10. Er du så uheldig at vælte en af dine egne kopper, skal den fjernes.
  11. Koppen skal fjernes, hvis en fra holdet taber en bold ned i egne kopper. Derfor er det vigtigt at have styr på sine bolde og ikke fumle for meget med dem.
  12. Det er tilladt at puste spiral bolde ud af koppen, men reglen om albue over bordets kant.
  13. Det er nu det andet holds tur til at kaste sine to bolde.
  14. Det hold der først har ramt alle modstandernes kopper (og dermed tvunget modstanderne til at drikke indholdet og fjerne kopperne fra spillet) har vundet.
Den her lækre “porchetta” med gris, rosmarin, balsamico, gulerødder, saltet citron, persille og marsala pryder menukortet lige nu 🤤✨
Vi har skruet prisen heeelt i bund på Malts hverdage i en begrænset periode, så skynd jer herned til nogle hamrende lækre tallerkner og hyggelige borde - og gi’ hverdagen lidt ekstra 🔥🔥🔥
Se lige en sindssyg hyggelig Malt-opdatering vi har smækket på bordene ✨🌙 Vidste I forresten godt I spiser til HALV PRIS hernede på jeres fødselsdag?
Årets EVENTS so far… ses vi? Få endnu flere detaljer om løjerne via link i bio 🫶🏼🫶🏼
Loading the next set of instagram posts...

Spørgsmål vedrørende restauranten?

For at vi kan hjælpe dig bedst muligt, er det vigtigt at du udfylder nedenstående felter.

Navn*

e-mail*

Telefon nr.*

Forespørgsel